برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

نکات ایمنی هنگام فروش موبایل

بسیاری از ما برای از بین بردن اطلاعات خصوصی روی دستگاه، از “بازگشت به حالت کارخانه” یا “Factory Reset” استفاده میکنیم.
اما این کار به تنهایی کافی نیست و اطلاعات از بین نمی روند.

آیا میدانید اگر اطلاعات روی دستگاه موبایل خود را به درستی حذف نکنید، هر کس میتواند به سادگی تمامی اطلاعات، عکس ها و… را بازیابی، و به آنها دسترسی پیدا کند؟!

برای سخت و پیچیده کردن فرآیند بازیابی اطلاعات خصوصی میتوان به دو روش عمل کرد:

 رمز کردن همه اطلاعات و سپس بازگشت به حالت کارخانه

روش کار:
تنظیمات -> تنظیمات امنیتی -> رمز کردن گوشی
(به دلیل زمانبر بودن این فرآیند، حتما دستگاه به شارژ باشد)

استفاده از ابزارهای پاک کردن اطلاعات مانند Wondershare SafeEraser

این ابزارها معمولا از روش بازنویسی داده ها (نوشتن روی داده های قبلی) استفاده می کنند تا اطلاعات قبلی قابل بازیابی نباشند.

در آخر، از حذف شدن تمامی حساب های کاربری خود روی دستگاه اطمینان حاصل کنید.

به عنوان مثال برای حذف حساب کاربری گوگل از روی موبایل، به آدرس زیر مراجعه کرده و دستگاه مورد نظر را از لیست دستگاه ها حذف کنید:
https://myaccount.google.com/device-activity